• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Casper Via v4 Akıllı Telefon

Casper Akıllı Telefon Üretiminde Kararlı

Bildiğiniz gibi son zamanlarda ekranlarda hemen hemen her reklam arasında Casper via v4 reklamları dönmektedir. Casper, bilgisayar yapımı ile başladığı üretim hayatına, laptop ve ardından tablet pc’lerle devam etmişti, şimdilerde ise, telefona merak sarmakta olan casper, kendini kanıtlamış kaliteli markalarla çalışarak kullanışlı bir telefon üretmeyi amaçlamış ve bu doğrultuda emin adımlarla gittiğini göstermiştir.  Daha öncede bir akıllı telefon üretimi gerçekleştiren Casper, yapmış olduğu üretimdeki ve eski cihazlarınaki hatalardan ayıklanan yepyeni bir modeli ile, karşımıza tekrar çıkmış bulunmaktadır. Casper’ın belirlemiş olduğu önemli özellikler sayesinde Android alt yapılı bir sistem kurmayı hedefleyen Casper şirketi, pekçok konuda anlamlı çalışmalar yapmaktadır.

Türk Markası Casper Bilgisayar, Tablet Ve Telefon Üretimi Gerçekleştiriyor

Casper Telefon Kamera

Casper 3 üniversiteli bilgisayar mühendisleri tarafından 1991 yılında kurulan küçük çaplı bilgisayar firması olarak, bilgisayar üretimi gerçekleştiren bir firmadır. Gelmiş oldukları pozisyonda, 34,500 metrekarelik, kapalı bir alanda hizmet veren Türkiye’nin Avrupanın ve Orta Doğunun en büyük üretim fabrikasına sahiptir.Önemli bir, marka olarak Türkiye pazarındaki yerini güven içerisinde almış casper markası, kurmuş olduğu parça birleştirme merkezi sayesinde elektronik eşyaların parçalarını kolaylıkla birleştirerek, Türkiye ve bazı Avrupa ülkeleri pazarına çıkarmaktadır. Bu sayede, hedeflerine en hızlı şekilde ilerlemekte olan Casper, Yönetim kurulu başkanlığında Artan Aras Fakılı’nın bulunması ile birlikte 23. Trilyonluk bir sermaye ile piyasa içerisindeki dönüşünü sağlamaktadır. Yapmış olduğu ürünlerde sunduğu kaliteli altyapı hizmetleri sayesinde pek çok insanın menun kaldığı çift taraflı etkileşim sürecini en doğru kullanan şirketlerden birtanesidir.

Casper Via V4 Piyasaya Sürüldü

Piyasaya girmeden önce kulağımıza Casper’ın bu tarz bir telefon üretim yapacağı konusunda bilgilendirmeler gelmekteydi, bununla birlikte telefonun piyasaya sürülmesinin ardından, marketing çalışmaları sürdüren casper yapmış olduğu reklamlarla ürün tanıtımını tüm Türkiye’ye yapmayı başlamış, ürün Teknosa, Media Mark, Darty, Vatan gibi pek çok satış mağazalarında raflardaki yerini almış durumdadır. Casper Via V4 özelliklerini sayacak olursak,

  • Son teknoloji 4 çekirdek işlemci Turbo özelliği ile güçlendirilmiştir.
  • 4.7 inc hd ekran özelliği
  • Arka kamerası 13 Mega piksel, Ön kamerası 5 Mega piksel
  • 16 Gb Hafıza kartını isterseniz 32 Gb çıkarabileceğiniz ayrı bir kart girişi

Tüm bunların yanında Android telefonlarının sahip oldukları tüm özellikler yeralmaktadır.

Casper Via V4Yeni Nesil İşlemci Özelliğini Kullanan İlk Android Telefon

Güç tasarrufu yapan ince işlemci özelliği

Farklı uygulamaları aynı anda hızlıca kullanabilme özelliğiniz

Hız sorunu olmadan bir uygulamadan başka bir uygulamaya hızlı geçiş imkanı

4 çekirdek işlemci özelliği ile hayatın hızını casper via v4 ile rahatlıkla yakalayabileceksiniz.

 Casper Akıllı Telefon

İşaretlerle Hızlı Arama Yapabilmeniz Casper Via v4 İle Artık

Çok Daha Basit Ve Hızlı

Bildiğimiz üzere hızlı rehber özelliği birçok telefondan bulunmaktadır. örneğin 5 tuşunu bir kişiye tanımlayabiliyorduk veya sesli komut sistemi ile istediğimiz kişiyi arayabiliyorduk, Casper via v4 ile şimdi ekrana çizdiğiniz özel işaretle istediğiniz, kişiyle rahatlıkla görüşebilirsiniz.

Capser Via KameraDiğer taraftan, Casper via kullanıcılarına, sesli komut sistemi ile kamerayı kullanabilme özelliğide sağlamaktadır.

Son olarakta Casper via’da mesaj veya bir metin okurken, akıllı gözetleme sistemi sayesinde capser via siz ona baktığınız sürece ışıklarını söndürmemektedir.

Fiyatı Hakkında Bilgilendirme

Çift sim kartlı telefon özelliği bulunan Capser Via v4, 1.000 TL üzerinden Türkiye pazarındaki yerini aldığını söyleyebiliriz, özellik bakımından birçok ünlü markalarla yarış içerisinde olabilecek özelliklere sahip olan cihaz, Türk markası olması sebebi ile gayet ucuz ve kaliteli.

Cihaz Hakkında Video:

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Yazının Bağlantısı: Casper Via v4 Akıllı Telefon
  • Tarih: 24 Ocak 2014
  • Yazının Kategorisi: Güncel Bilgiler
  • Yazar:
  • Bu yazıyı RSS ile Takip Et
  • Diğer kaynaklarda arayın: Casper Via v4 Akıllı Telefon
  • Etiketler:, , , ,
  • Ana Menü