• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Göbek Eritmenin Yolları; Göbek Nasıl Eritilir?

Kadın ya da erkek bir çok kişi göbek bölgesindeki yağlanmadan şikayetçidir. Kilonun normal olmasına karşı bölgesel anlamdaki bu yağlanma son derece can sıkıcı bir durumdur. Ancak bu durum kader değildir. işin sırrı bilinçli olmak, doğru beslenme ve doğru yaşam tarzında yatıyor. işte bu dertten muzdarip olanlar için etkili öneriler;

-Gün içinde az az ama sık sık yiyin.

-Akşam yemekleriniz sebze ağırlıklı olsun.

-Şeker tüketmeyin. şeker ihtiyacını meyvelerden karşılayın. fakat meyveyi tüketirken proteinle birlikte tüketin. bununla birlikte tabiki yağlı yiyeceklerden kaçının.

-Sabah kahvaltıdan önce küçük egzersizler yaparak güne başlayın. akşamları da egzersiz yaparsanız gün içinde depoladığınız şekeri ve yağları eritebilirsiniz.

-kaba tuz göbek eritmeye yardımcıdır. bir bardak kaba tuzu sıcak suyla karıştırarak karnınıza masaj yaparak sürün. bunu 10 dk. yapın ve ardından ılık bir duş alın. banyodan çıktıktan sonra masaj kremiyle de karnınıza masaj yapın. zira masaj yapmak, göbek eritmede en etkin yöntemlerden biridir.

-her gün aksatmadan soya sütü içeren içecekler için. soya sütü fazla şekerin yağa dönüşmesini engelleyerek karın bölgesindeki yağların erimesini sağlar.

tüm bu öneriler aksatmadan, düzenli bir şekilde uygulandığı takdirde karın bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak hiç de zor değil.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü