• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Fetih 1453 Fragman İzle; Fetih 1453 Oyuncu Kadrosu

Fetih 1453 filmi Türk sinemasına yepyeni bir boyut getireceğe benziyor. İstanbul’un Fethi gibi tarihin akışını değiştiren bir olayla ilgili bir filmin çekimi için geç bile kalınmıştı. Kodak tiyatrosunda gerçekleştirilecek olan filmin galasına Natalie Portman, Cameron Diaz, Tom Cruise ve Keanu Reeves gibi dünya starlarıyla birlikte dünyaca ünlü yönetmenler Steven Spielberg ve Steven Soderbergh da katılacak. Kimbilir belki 3 boyutlu bu tarih/savaş filmi Hollywood’u kıskandıracak.

yönetmenliğini Faruk Aksoy’un yaptığı filmin kadrosunda Devrim Evin (Fatih Sultan Mehmet), Ozan Çobanoğlu, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest, Şahika Koldemir, Recep Aktuğ, Sedat Mert, Volkan Keskin, Özkan Güngör, Cengiz Coşkun, Edip Tüfekçi, Devrim Evin, Naci Adıgüzel, Erdem Alkan, Ali Rıza Soydan gibi oyuncular yer alıyor.

Fetih 1453 filminin maliyeti ise tam 17 milyon dolar. hatta bu paranın 10 milyon doları İstanbul’un fethi sahnesine harcanmış durumda. Yani filmin en can alıcı bölümüne… Çekimleri 2 yıl süren filmin vizyona giriş tarihi ise 17 Şubat 2012.
işte Fetih 1453 fragmanları;
FRAGMAN 1
Son Yorum
  1. Levent
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü