• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Tarçın Yağı ve Tatlı Elma Yağının Faydaları

Tarçın Yağı: anti bakteriyel etkiye sahiptir. bağırsak enfeksiyonlarında kullanılır. sedatif etkisi vardır. kan dolaşımını hızlandırır. haricen kaşıntı ve haşere sokmalarına karşı kullanılabilir. akciğerlerin mukus salgısını arttırır. yüz bölgesine uygulanmaz.

Tatlı Elma Yağının Faydaları: sinirleri ve adaleleri güçlendirir. bedensel ve zihinsel yorgunluğu giderir. hamilelerin kusma ve bulantılarını azaltır. idrar söktürür. vücutta biriken zararlı maddelerin atılmasını sağlar. hazmı kolaylaştırır. kabızlığı giderir. mide ve bağırsaktaki gazı boşaltır ve buralardaki iltihabı giderir. karaciğer ve dalak hastalıklarının iyileşmesini sağlar. kanı temizler, kolesterolü düşürür. damar sertliği ve kalp krizlerini önler. kandaki şeker miktarını düşürür. şeker hastaları için faydalıdır. dizanteri ve para tifoda iyileşmeye yardımcı olur. bağırsak kurtlarını düşürür. öksürüğü keser. uçukları geçirir.

Son Yorum
  1. piri
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü