• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Dişleri Beyazlatmak İçin Ne Yapılmalı; Diş Beyazlatmanın Doğal Yöntemleri

Bakımlı, sağlıklı, çürüksüz dişlerin sadece görüntü açısından değil sağlık açısından da ne kadar önemli olduğunu bilmeyen yoktur. sağlıklı ve beyaz dişler için günde iki kere diş fırçalamanın yanısıra ek doğal yöntemlerle bembeyaz dişlere sahip olmak pek de zor değil. bunun için birkaç basit yöntem kullanarak bu amaca ulaşabilirsiniz. işte yapılması gerekenler;

Elma sirkesi: elma sirkesini karbonatla karıştırarak dişlerinizde diş macunu niyetine kullanabilirsiniz.

Çilek: çilek yemek dişlerde leke oluşmasını engeller. bunun için günde bir kaç çilek yeterli olacaktır. çilekteki asit ve şekerin diş minesine zarar vermemesi için, yedikten sonra ağzınızı çalkalamayı unutmayın

meyve ve sebze: Elma, havuç, karnabahar, armut gibi sert meyve ve sebzeler, içinde barındırdığı doğal lifler sayesinde dişlerinizi temizleyerek lekeleri yok eder.

Limon suyu: azı karar çoğu zarar deyimi limon suyu için de geçerlidir. yeterli miktarda limon suyu kullanmak dişlerinizin beyazlamasına yardımcı olur.

Portakal: Portakal kabuklarının iç tarafı dişleri beyazlatıcı olarak bilinir. Kuru portakaldan elde edeceğiniz macunu ise diş fırçası yardımıyla dişlerinize uygulayabilirsiniz. Bu işlemi haftada 1–2 kez tekrarlarsanız farkı göreceksiniz.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü