• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Migren, Varis ve Romatizma Tedavisinde Sülük Kullanımı

Doğal ve mucize ilaç sülük migrenden varise, romatizmaya kadar pek çok hastalığın tedavisinde modern tıp tarafından da kullanılmakta.

Sülük, nasıl oluyor da bütün bu hastalıklara çare olabiliyor? Sülüğün bu şifa veren yeteneğiortasındaki salyasından kaynaklanıyor.bu salyanın içinde yüzden fazla biyo-aktif madde var. doğal bir tedavi yöntemi olan sülük tedavisinin modern tıptaki adı ise hirudoterapi.

Türkiye sülük açısından son derece zengin bir ülke ve dünya çapındaki bazı ilaç firmaları sülükten yararlandığını vurguladı.

Şeker hastalığına bağlı retina hasarından dolayı bir yıldır göremeyen bir hastanın sülük tedavisini de içeren doğal yöntemlerle görmeye başladığı biliniyor. Tekerlekli sandalye kullanan, başkasının yardımı olmaksızın yürümekte zorlanan, dizlerini kıramayan bir romatizma hastası da, uygulanan sülük tedavisiyle kendi kendine yürüyebilir hale geldiği biliniyor.

Sülüğü ilaç yapan, ortasındaki kanalda biriktirdiği salyadır. Biriktirdiği salyanın içinde yüzün üzerinde biyo-aktif madde var. Yapıştığı yere o salyayı bırakır. Bu salyanın içindeki bütün biyo-aktif maddeler kan yoluyla vücuda yayılır. Kimisi pıhtıları eritir, kimisi damarları tamir eder, kimisi hücre içindeki toksik maddeleri alır, kimisi doku içine birikmiş ağrılı kimyasalları alır, kimisi sinirleri uyarır. Böyle çok yönlü bir ilaç etkisi gösterir.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü