• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Ekmek Teknesi’nin Korkut’u Cem Kılıç Kimdir?

Cem Kılıç 4 Ocak 1978 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. 76 kg 1.85 boyunda başak burcudur. İlk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamlamış ve üniversite eğitimi için Amerika’yı tercih etmiştir. American Alfred Univercity’de Medya İletişim bölümü üzerine eğitim almıştır. Tanınmayı başardığı ilk proje ise Atv ekranlarının yayınlandığı döneme damgasını vuran Ekmek Teknesi dizisidir. Dizinin bıçkın delikanlısı Korkut rolü ile kısa sürede adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bir de dizi de sevdiği kız için kullandığı sevgi sözcüğü Lan Jale uzun zaman romantik gençlerin diline dolanmıştır.

cem-kilic-ekmek-teknesi

Sıcak Saatler, Çılgın Bediş ve Mavi Düşler gibi dizilerde de rol alan oyuncu 2000 yılında Hayat Bağları dizisinde de kamera karşısına geçmiştir. Sinema dünyasına da adım atmış ve 2004 yılında Okul filminde oynamıştır. Kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Cem Kılıç 2009 yılında Süpür ve 2010 yılında Şov Bizınıs adlı filmlerde de yer almıştır. Kılıç oyunculuğunda başarılı olduğu gibi müzik konusunda da yeteneklidir. Oyunculuk yaptığı gibi gece kulüplerinde şarkı söylemeye de devam etmektedir. 5 yıl öce Beyoğlu’nda başladığı müziğe aynı yerde devam etmektedir. Beyoğlu Musk kulübünde her Cumartesi sahne almaktadır.  Ekmek Teknesi ile tanınmayı başaran başarılı oyuncu Fox Tv’ de yayınlanan  Dinle Sevgili dizisindeki Mehmet Karakteri ile de kendini göstermiştir.

cem-kilic-dinle-sevgili

Oyuncunun son olarak yer aldığı proje ise yine Fox Tv kanalında yayınlanan ve reyting rekoru kıran dizi O Hayat Benim dizisidir. Dizi de İsmail Demirkıran karakterine hayat vermektedir. İsmail Cinayet büro amiri ve Efsun’u sevmektedir. Efsun ile ilgili gerçekleri öğrendiğinde ise ayrılmışlardır. Ailesi olmayan İsmail çocuk esirgeme kurumunda büyümüştür. Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray ile kamera karşısına geçtiği O Hayat Benim her pazar seyirci ile buluşmaktadır. Cem Kılıç’ın sevgilisi var diye biliniyor kim olduğu bilinmemektedir.

cem-kilic-o-hayat-benim

Cem Kılıç’ın Oynadığı Diziler Nelerdir?

-1996 – Çılgın Bediş
-1998 – Sıcak Saatler
-2000 – Hayat Bağları
-2002 – Ekmek Teknesi
-2005 – Çapkın
-2006 – Ah polis olsam
-2007 – Hayal ve gerçek
-2011 – Dinle Sevgili

Cem Kılıç’ın Oynadığı Filmler Nelerdir?

-2004 – Okul
-2009 – Süpürr
-2010 – Şov Bizınıs

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Yazının Bağlantısı: Ekmek Teknesi’nin Korkut’u Cem Kılıç Kimdir?
  • Tarih: 20 Nisan 2016
  • Yazının Kategorisi: Bizim Kalemimizden
  • Yazar:
  • Bu yazıyı RSS ile Takip Et
  • Diğer kaynaklarda arayın: Ekmek Teknesi’nin Korkut’u Cem Kılıç Kimdir?
  • Ana Menü