• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Best Model’de En İyi Fizik Seçilen Zeynep Dörtkardeşler

Zeynep Dörtkardeşler 26 Ağustos 1989 tarihinde İzmir/Karşıyaka’da dünyaya gelmiştir. 58 kg 1.78 boyunda başak burcudur. Türk model, sunucu ve oyuncusudur. Ailenin tek çocuğu olarak doğmuş ve annesi Neşe Dörtkardeşler babası Ahmet Dörtkardeşler’dir. Annesi bankacı olup babası Karşıyaka Spor Kulübünün alt yapısında yetişmiş A takımına kadar gelebilen eski bir futbolcudur. Karşıyaka Spor Kulübünde 7 yıl voleybol oynamış ve sonrasında mankenlik yapmaya başlamıştır. İzmir’de lise de 2. sınıfta okurken mankenlik yapmaya başlamıştır.  2005 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılmış ve En İyi Fizik seçilmiştir.

zeynep-dortkardesler

Yarışma sonrası İstanbul’a taşınmış ve Uğurkan Erez ajansına bağlı olarak modellik yapmaya başlamıştır. Çeşitli dizilerde rol alan güzel oyuncu oyuncu olarak hayatını sürdürmüştür. 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Akasya Durağı adlı dizide 43. bölüm rol almıştır. Zeki Alasya, Onur Şan, Cezmi Baskın gibi oyuncular ile oynayan genç oyuncu, dizi de Melek Baykal’ın canlandırdığı Nebahat karakterinin kızını canlandırmıştır. 2011 ve 2012 yılları arasında Dinle Sevgili dizisinde başrol oynamış olup Cem Kılıç ile rol almıştır. Hande karakteri ile kamera karşısına geçmiş ve ilk başrolünü gerçekleştirmiştir.

zeynep-dortkardesler-dinle-sevgili

Yer aldığı projeler ile kariyerinde sağlam adımlar atmayı başarmış ve Fox Tv de yayınlanan Umutsuz Ev Kadınları dizisinin ikinci sezonunda rol almıştır. Tv8 kanalında Cumartesi günleri yayınlanan ve sinema dünyasına farklı bir pencereden bakmayı amaçlayan yenilik katmayı hedefleyen program Sine 8‘i 28 Aralık 2013 tarihinden beri sunmaya başlamıştır. Zeynep Dörtkardeşler bir süre oyuncu Burak Özçivit ile beraberlik yaşamıştır.

Zeynep Dörtkardeşler Kiminle Evli?

Zeynep Dörtkardeşler 27 Ekim 2014 tarihinde bir süredir aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu ve sunucu Alp kırşan ile aile arasında nişanlanmıştır. Nişanlılık dönemini çok uzatmayan ikili 13 Aralık 2014 tarihinde nikah masasına oturmuştur. Nikah şahitliğini Acun Ilıcalı’nın yaptığı nikah, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının çekimleri için gittikleri Muğla’nın Ula ilçesi Akkaya Mahallesinde bulunan Ottoman Palace Otel’de gerçekleşmiştir. Evliliklerinin meyvesi oğulları 10 Aralık 2015 tarihinde dünyaya gelmiştir. Gözde çift oğullarına Efe adını vermiştir.

zeynep-dortkardesler-alp-kirsan

Zeynep Dörtkardeşler Oynadığı Diziler Nelerdir?

2012 – Umutsuz Ev Kadınları – 2. Sezon
2011 – 2012 – Dinle Sevgili (Hande)
2010 – Maskeli Balo
2008 – Akasya Durağı – 1. Sezon (Tuğçe Güneş)
2007 – Kader
2007 – Doktorlar 2. Sezon (Aslı)

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Yazının Bağlantısı: Best Model’de En İyi Fizik Seçilen Zeynep Dörtkardeşler
  • Tarih: 11 Nisan 2016
  • Yazının Kategorisi: Bizim Kalemimizden
  • Yazar:
  • Bu yazıyı RSS ile Takip Et
  • Diğer kaynaklarda arayın: Best Model’de En İyi Fizik Seçilen Zeynep Dörtkardeşler
  • Ana Menü