• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

En Pahalı Telefonlar

11. “iPhone 4 Diamond Rose Edition” – 500 adet üretilen ve göz kamaştıran pembe pırlanta taş ile süslenen “iPhone 4G” dünyanın en pahalı telefonu olarak sunuldu. “EPL” logolu 53 elmas karatla üretilen telefonun arka kapağı altından bulunuyor. Cihazın tek anahtarı tuşu ise platinden yapıldı. Telefonun fiyatı ise 8.000.000 $ değerinde.

 

 

22. “iPhone 3GS Supreme” – Stüyart Hyüsun tasarımı temelinde hazırlanan “iPhone 3GS Supreme” modeli de dünyanın en pahalı telefonları listesindedir. Telefonun hazırlanmasında 271 gram altın ve 200 adet pırlanta taş kullanıldı. Telefonun fiyatı 3.2 milyon dolar değerinde.

 

 

33. “iPhone 3G Kings Button” – Tanınmış Avusturyalı tasarımcı Peter Aloisson “iPhone 3G” modelini 138 pırlantayla süsleyip. Telefonun “Home” tuşu ise nadir pırlanta türünden sayılan 6.6 karatlık taştan hazırlandı. Bu ürünün satış fiyatı 2 milyon 500 bin dolar olarak gösterildi.

 

44. “GoldVish Le Million” – markalı telefon ünlü İsviçre şirketi “Gold Vish” tarafından üretildi. Telefon tam olarak beyaz altından hazırlandı ve ekran dışında baştanbaşa pırlanta taşlarla döşenmiş durumda. Satış fiyatı ise tam 1 milyon 300 bin dolar.

 

 

55. “Diamond Crypto Smartphone” modeli telefon ise Rusya’nın “Ancort” şirketi tarafından hazırlandı. Telefon beyaz altından hazırlandı ve kenarlarına 50 mavi pırlanta eklendi. Telefonun fiyatı ise 1 milyon 300 bin dolar tutarında.

 

 

66. “Gresso Luxor Las Vegas Jackpot” – Telefonun dış tarafı saf altından hazırlandı ve üzerine nadir sayılan 46 karatlık siyah renkli pırlanta taş eklenmiştir. Telefonun arka kapağı Afrika’da bulunan 200 yıllık ağaçtan, düğmeleri ise safirden hazırlandı. Fiyatı ise 1 milyon dolar olarak ilan edildi.

77. “Vertu Signature Diamond Collection” – Bu model dünyanın en güzel görünüme sahip olan telefonlarından kabul edilmektedir. Telefon 200 adet olarak sınırlı sayla üretildi. Saf altından ve değerli taşlardan oluşan “Vertu Signature Diamond” un fiyatı ise 310 bin dolar satılmaktadır eğer kaldıysa.

88. “Sony Ericsson Black Diamond” – En pahalı telefonlar listesinin 8. basamağında “Sony Ericsson Black Diamond” modeli olarak yer alıyor.  Sadece 5 adet hazırlanan telefonun arka kapağı elmas taşla süslenmiş. Sınırlı sayıda üretilen “Sony” markalı telefonun fiyatı ise 300 bin dolar değerindedir.

9

9. “iPhone Princess Plus” – “iPhone prinsesa Plus” modelinin kapağı beyaz altın ve 17.75 karatlık 318 pırlantayla süslenmiş. Telefonun fiyatı ise 176 bin dolar civarındadır.

1010. Nokia 8800 Arte Pink Diamonds – Dünyanın en pahalı 10 telefonu sırasında yer almaktadır ve en ucuz telefon “Nokia 8800 Arte Pink Diamonds” modelidir. Hazırlanmasında altın ve 21 karatlık pırlantadan kullanılan modelin fiyatı 134.000 Amerikan Doları değerindedir.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Yazının Bağlantısı: En Pahalı Telefonlar
  • Tarih: 11 Şubat 2015
  • Yazının Kategorisi: Güncel Bilgiler
  • Yazar:
  • Bu yazıyı RSS ile Takip Et
  • Diğer kaynaklarda arayın: En Pahalı Telefonlar
  • Ana Menü