• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Medcezir Dizisi Kamera Arkasına Yansıyanlar

Ay Yapımın hazırladğı ve Star Tv ekranlarında yayınlanan yeni dizi Medcezir ilk bölümü ile izleycisinden tam not aldı.İzleyicilerinin merakla 2. bölümünü beklediği dizinin bir çok gizemli tarafları bulunmaktadır.İzlyicilerin Çağatay Ulusoy’un rol aldığı YAMAN karakterini çok beğenildiği gözlemlendi.Sitemizde Yaban karakterinin kamera arkası görüntülerini izleyebilirsiniz.Ayrıca Medcezir Dizisinin Kamera Arkası Video görüntüleri yakın zaman içerisinde eklenecektir.

YAMAN KOPER (Çağatay Ulusoy) Hakkında;

İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, sorunlu bir ailede büyümüş zeki bir genç. Çocukluğu dramlarla travmalarla dolu, küçük yaşta terk eden babasını bir daha hiç görmemiş, hayattaki tek rol modeli ağabeyi Kenan.. Ama Kenan Yaman’a farklı görünmeye çalışsa da serserininin teki. Çok küçük yaşlardan itibaren hem çalışıp hem okuyan Yaman, ağabeyi Kenan’ın bir gün kontrolü kaybetmesi yüzünden hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya kalır, ve iyi ki Avukat Selim Serezle tanışır. Yaman’ın kaderi Serez ailesiyle tanışıp, başta ailenin içine kapanık oğlu Mert olmak üzere tüm ailenin hayatının bir parçası olmasıyla tamamen değişecektir… Ama geçmişindeki sırlar, eski mahallesi ve ağabeyi Yamanın yeni hayatındaki kabusları olmaya devam eder.

Medcezir Dizisi Kamera Arkası Görüntüleri;

medcezir yaban

medcezir

medcezir2

medcezir kamera arkası

medcezir set arkası

medcezir 2 bölüm

Medcezir 2. Bölüm Fragmanı izle;


Yaban medcezir fragman izle, Yaban medcezir izle, medcezir yeni fragman, medcezir 2. bölüm fragmanı, medcezir kamera arkası video, yaban kamera arkası izle, yaban medcezir 2013, medceiz kamera arkası izle

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü