• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Boğa Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

Boğa burcu kadını hayattan zevk almayı bilen, güzelliklere düşkün, sosyal bir insandır. sanatsal faaliyetlere önem verir, pek çoğu sanatçı ruhludur. güzel şeylere düşkünlüğü ve sanata verdiği önem nedeniyle müzik dinlemek, sergileri gezmekten çok hoşlanır.

hayatta karşılaştığı zorluklar onu yıldırmaz. öyle zoru görünce kaçan tiplerden değildir. azimlidir ve zoru başarmayı sever. çevresi her zaman kalabalıktır. arkadaşlarına önem verir, arkadaşları da ona tabi. sevdiklerinin yardımına koşmayı, sorunlara çare bulup çözmeyi sever ancak aynı şeyi karşısındakilerden de bekler.

boğa burcu kadını temizdir, titizdir. düzene önem verir. evi her zaman pırıl pırıldır. ayrıca güzel yemek yapar ve boğazına düşkündür, ağzının tadını bilir. arkadaşları ve sevdikleriyle iyi vakit geçirmek ve dolayısıyla hayattan zevk almak onun işidir. buna karşılık sıkıntısı ve derdi olduğunda bunu dışa vurmaktan kaçınır ve çoğunlukla içine atar. zayıf ve aciz görünmekten korkar. insanları kendi dertleriyle meşgul edip sıkmaktan da çekinir.

boğa burcu kadını sevildiğini her zaman hissetmek ister. bu nedenle özellikle hayatındaki erkeğin ona sürekli davranışları ve sözleriyle sevildiğini hissettirmesi gerekiyor. ne istediğini bilen, mantıklı boğa burcu kadını ne yazık ki aynı mantıklılığı aşkta pek gösteremez. duygularıyla hareket etmeyi tercih eder ve kendini böyle mutlu hisseder. diğer burç kadınlarına nazaran pek kıskanç değildir. bu onun kendine olan güveninden kaynaklanır. sevdiği erkeğe güvenir ve aynı şekilde kendisi de güvenilir bir aşıktır, sadıktır.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü