• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Koç Burcu Kadınının Özellikleri Nelerdir?

ateş grubundan olan koç burcu kadını yerinde duramayan, enerji dolu, atılgan ve bir o kadar da kıskançtır. insanları kendisine mıknatıs gibi çeker. tuttuğunu koparan tiplerdendir. bir işi yarım bırakmaktan hoşlanmaz. hem aşk hayatında hem iş hayatında hırslıdır, azimlidir. sorumluluğunu aldığı her işin üstesinden gelmeyi başarır.

hayattan zevk almayı ve eğlenmeyi bilen koç kadınıyla birlikte olan bir erkek kolay kolay sıkılmaz. etrafındakilerle ilgilenmeyi, yardım etmeyi sever. arkadaşlarına düşkündür.

her kadın gibi o da giyinip kuşanmayı çok sever. biraz ayran gönüllü olsa da karşısına gerçekten onu etkileyebilen ve sevebileceği erkek çıktığında sadık kalır. asla evlenmiş olmak için evlenmez. ona göre evlilik dediğin bir kere olmalıdır ve ömür boyu sürmelidir. bu nedenle evliliğinde fedakarlık yapmaktan kaçınmaz. ama kendini de ezdirmez. sevdiği erkeğin üstün özellikler taşımasını tercih eder. ancak fazlasıyla kıskançtır. sevdiği adamın başka bir kadına yan gözle bakmasına bile tahammül edemez.  koç burcu kadını kararlıdır, dediğim dediktir. nasihat dinlemek ona göre değildir.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü