• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Balık Burcu Kadınlarının Özellikleri

Balık burcu insanları son derece hislidirler. iş hayatı pek balık burcu kadınlarına göre değildir ve mecbur kalmadıkça çalışmak istemezler. evlerinin sultanı olmak onlar için daha önemlidir. merhametli, müşfik ve iyi niyetli olan balık burcu aile ve dostlarına çok bağlı olurlar. sevdiği erkeğe bağlandığı zaman ise Balık kadını için dünyada o erkekten üstün ve değerli biri kalmaz. Bütün kalbiyle bağlanır ve sevdiğinin her istediğini yapar, onun her arzusunu yerine getirmeye çalışır.

Nazik ve ince ruhlu balık burcu kadınları kıskançlık duyguları ortaya çıktığı zamanlar dışında içinde kopan fırtınaları dışarıya belli etmez. son derece hassastırlar ve çabucak incinebilirler.

sezgileri çok kuvvetlidir o yüzden karşısındaki insanın samimi olup olmadığını hemen anlarlar. genelde evhamlı ve endişelidirler bu nedenle kolayca karamsarlığa düşebilirler. konuşkandırlar ancak asla geveze değildirler, anlattıklarıyla çevresindeki insanları dinletmeyi her zaman başarırlar.

Son Yorumlar
  1. eyvah eyvah
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74
  2. cansu
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü