• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Yay Burcu; 2012 Yılında Yay Burcunu Neler Bekliyor?

2012 yılı yay burçları için bir değişim yılı olacak. hayata bakış açınız, ilişkilerinize bakış açınız hatta kendinize bakış açınızı bile değiştireceğiniz bir dönem olacak 2012. özellikle de annenizle olan ilişkiniz konusunda kendinizi sorgulayacak ve annenize olan sevginizi daha fazla göstermeye gayret göstereceksiniz.

nerede bir yenilik varsa siz orada olacaksınız. daha doğru bir şekilde ifade etmek gerekirse her alanda yenilenme ihtiyacı hissedecek ve bunun için harekete geçeceksiniz. yay burçları genelde özgürlüklerine düşkün burçlar olarak tanınırlar. yaylar bu dönemde özgürlüğe daha fazla önem verecekler.

çevrenizdekilerle gereksiz tartışmaların içine girmeyin çünkü dikkatinizi yönelttiğiniz konular artık sizin için önemini yavaş yavaş kaybetmeye başlıyor ve yepyeni başka şeyler önem kazanmaya başlayacak. Bu arada burcun 2. ve özellikle 3. on günlük devresinde doğmuş olanlar hayallerini gerçekleştirebilecekleri ortamlar ya da koşullar içine girecekler. ayağınıza gelen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirirseniz, hayallerinizin gerçekleştiğini göreceksiniz.

2012 yılı ideallerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir dönem olacak. eğer ideallerinizi gerçekleştirmek için dikkatinizi odaklarsanız başarılı olacaksınız. Ve bu durum en fazla burcun son günlerinde doğmuş olanları etkiliyor ve Ocak Şubat döneminde bu potansiyel açığa çıkacak.

Burcun ilk günlerinde doğanlar Mart Nisan döneminde beklentilerin arttığı bir süreç ve yaptığınız işlerle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz ya da meydana gelen olaylar sizi zorlayıp sürdürdüğünüz işleri aynı şekilde sürdürmenize izin vermeyebilir. O yüzden hazırlığınızı şimdiden yapın özellikle parasal konularla ilgili ihtiyaçlarınızın artacağını bilerek tedbirli davranın. Bunun ötesinde erkek akrabalarınız, erkek arkadaşlarınız, erkek yakınlarınızla gerilimli ortamlar yaratmamaya özen gösterin ve daha da önemlisi kendinizin dışındaki insanları zorlamaktan kaçının yoksa onlarda sizi zorlayacaklar ve bunun sonucunda da siz buna tahammül edemeyeceksiniz o yüzden hayatı fazla zorlamamanızı tavsiye ediyorum. Şayet akışın içinde olursanız yeni bilgilere ulaşabilirsiniz ya da kendinizi yenileyebilirsiniz. haziran ayı ise karşınıza yepyeni fırsatların çıkacağı bir ay olacak.

bu sene Yay burcunun 1. Ve 2. 10 günlük devresinde doğmuş olanlar Jüpiter’in fırsatlarıyla karşılaşacaklar.  Bu arada 20 Mayıs ve 4 Haziran günlerinin bulunduğu haftalar tedbirli olmalısınız. Büyük bir değişim ve dönüşüm süreci içine girdiğiniz bir dönem içindesiniz. Aynı zamanda 27, 28, 29 Kasım günleri doğmuş olanlar da büyük bir değişim dönüşüm süreci içine giriyorlar ve bilinçaltınız uyanacak. bilinçaltınızın derinliklerinden yükselen unuttuğunuz duygular şuurunuza yükselecek tabii bütün bunlar hayatınızı tamamen değiştirecek. Aslında değişen sizsiniz. Siz değişince hayatınız da değişmiş olacak doğal olarak.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü