• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Akrep Burcu; 2012 Yılında Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Akrepler 2012 yılı itibariyle şanslarının yüksek olduğu bir döneme girecekler. fakat ocak ve şubat aylarında beklentileriniz hemen gerçekleşmeyebilir. bunun için sadece sabredin, zira bu ayları atlattıktan sonra planlarınızı hayata geçirme imkanı bulacaksınız. mart ve nisan aylarında önceden gerçekleştirmek isteyip de yapamadıklarınızı hayata geçireceksiniz. belki de uzun zamandan beri görüşmediğiniz  dostlarınızla, akraba ya da arkadaşlarınızla görüşeceksiniz.

duygusal ya da ruhsal durumunuzla ilgili en parlak dönem ise 2012 yılı içinde yaz ayları, yani temmuz ve ağustos ayları olacak. yeni bir ilişki ya da devam etmekte olan bir ilişkiyi sonlandırma kararı alacaksınız. ancak bu tür konularda aceleci davranmayın ve iyi düşünerek kararınızı verin.

ağustos ayından itibaren beklentilerinizin artacağı bir dönem olacak. bu beklentilerin bir an önce gerçekleşmesi konusunda aceleci davranırsanız sinirlerinizi yıpranabilir. ancak merak etmeyin, isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

ekim, kasım ve aralık ayları bazı akrepler için evlilik dönemi olacak. bazıları ise çalıştığı işi değiştirerek yeni bir işe yeni bir hayata başlayacak.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü