• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

GÜZELLİĞİN YEŞİL REÇETESİ

İster  pahalı olsun isterse uygun,bütün kozmetik ürünlerinin ana kaynağının doğadaki bitkiler olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Peki estetik bakımlar ve güzellik ürünleri sunan bu güçlerin cildimize ne gibi etkileri vardır? Hangi bitki cilde ne gibi yarar sağlar? Bunları biliyor muyuz?

Eşsiz bir deneyim yalnızca farklı değil aynı zamanda üstündür. Kendinizi iyi hissetmek, ışıldamak, etkilemek ve bütün bunların tadını çıkarmak mı  istiyorsunuz? Öyleyse bu bilgilerin size yararı olacaktır;

AKÇAAĞAÇ

   Bitkinin su akışını düzenleyen aktif moleküller içerir. Bu nedenle cildin nem kaybını dengeleyen çok yararlı bir bitkidir. Nemsiz ciltlerin ihtiyacını en iyi şekilde karşılar.

 

BADEM ÇEKİRDEĞİ

   Badem çekirdeği yapısında bulunan aktifler sayesinde  besleyerek rahat,hafif ve kadife yumuşaklığına getirir. Besinsiz kalmış ciltlere mükemmel  bir yardımcıdır.

 

ELMA

 30’lu yaşlarla beraber ciltte oluşan kırışıklara ve ışıltı kaybına son verir. Cilt yeniden yapılanır, kırışıklar azalır, cildiniz yeniden eski güzelliğine kavuşur.

 

YEŞİL PİRİNÇ

  Cildin kuvvetli solumasını sağlayarak derinlemesine etki eder. Bu şekilde cildi temizler, korur ve nemlenmesini sağlar.

 

LAVANTA

  Lavantanın sakinleştirme  ve gevşetme özelliği vardır. Cildi rahatlatır. Vücut ağrılarına iyi gelir. Özellikle ayaklarda meydana gelen rahatsızlıklara karşı rahatlatma etkisi vardır. Akneli cildi temizler.

 

SOYA YAĞI

  Yüksek oranda omega3-6-9 içerir. Bu nedenle olgun ciltlerde besleyici-onarıcı etkisiyle aydınlık bir görünüm kazandırır. Ciltteki bozuklukları giderir. Cildi pürüzsüzleştirmede etkindir.

Piyasada bu özleri içeren bir çok kozmetik markası vardır. örneğin avon gibi…

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü