• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

düğün sezonu içinde olduğumuz şu günlerde, düğün hazırlıkları yapan genç kız ve erkekleri evlilik heyecanı sarmış durumda. özellikle evlilik arefesindeki genç kızlar için kritik bir dönem. işin en zor kısmı belki de gelinlik seçimi. evlenecek olan genç bayanlar! vücut tipinize uygun, kendinize en çok yakışacak gelinliği seçmenin püf noktalarını öğrenmek istiyorsanız bu yazımız sizler için!

gelinlik seçiminde boya, kiloya ve gelinliğin dekoltesine dikkat edilmeli. ayrıca, bir gelinlik sırf başkasının üzerinde güzel durduğu için tercih edilmemeli. gelinliğin vücut tipine göre seçilmesi önemli bir husus. dikdörtgen vücut tipine sahip olan bayanların bellerini ön plana çıkaran büzgülü bir model tercih etmeleri gerekiyor. kalçaları omuzlarından daha geniş olan armut tipli vücuda sahip olanların hafif vatkalı ve kalın kumaşlı gelinlik modelleri tercih etmek uygun olacaktır.  kalın belliler için uygun olan gelinlik modeli V tipi modellerdir. düz karınlı ve küçük göğüslü bayanlar düz kesimli gelinlikleri, göbekli bayanlar A tipi gelinlikleri seçmelidir.

Son Yorum
  1. Jalelalehale
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü