• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Bana Herşey Yakışır 20-24 Haziran 2011 Gelinlik Konsepti 5. Gün Yarışmacısı; Duygu Altıntaş

Bana Herşey Yakışır programının 20-24 Haziran arası yayınlanan bölümünde haftanın konsepti gelinlik. Haftanın 5. günü ve final gününde yarışan yarışmacı ise Duygu Altıntaş oldu.

500 liralık bütçeyle kuaför ve aksesuar masraflarını karşılayacak olan adaylar en şık gelin olmak için birbiriyle yarışıyor. haftanın 5. yarışmacısı 26 yaşında ve 36 beden olan Duygu Altıntaş da kendisine verilen 4 saatlik sürede en güzel gelin olmak için çaba sarf etti.

Duygu Altıntaş 4 saat sürecek olan alışveriş maratonu öncesi evinde ziyaret edildi. Anaokulu öğretmeni olan İzmirli Duygu Hanım’ın siyah-beyaz-kırmızı renk ağırlıklı dekore edilmiş mütevazi salonu ve leopar desen ağırlıklı odasına şöyle bir göz attıktan sonra Duygu Hanım mini bir ayakkabı defilesi ve kıyafet defilesi ile izleyenlerin karşısına çıktı.

Ve alışveriş zamanı…

Alışveriş için seçilen yer Fatih. Bol bol gelinliğin olduğu Fatih’te Duygu Hanım beğeneceği bir gelinlik aramaya koyuldu. Ağırlıklı olarak straplez modelleri deneyen Duygu Altıntaş onlarca gelinlik deneyerek kendine en çok yakışacak gelinliği seçmeye çalıştı.

Son olarak straplez model işlemeli bir gelinlikle podyuma çıkan Duygu Hanım ayakkabılara 185, takılara 150, kuaföre 155 lira  harcayan Duygu Hanım toplam 490 TL’lik bir alışverişle 500 liralık bütçesini aşmamayı başardı.

Programın sonunda bir de beklenmedik bir süpriz vardı. Duygu Hanımın erkek arkadaşı büyük bir sürprizle Duygu’ya milyonların gözü önünde evlenme teklifi etti ve herkes gözyaşlarına boğuldu. Beklenmedik bu güzel sürpriz karşısında çok duygulanan Duygu Hanım “binlerce kez evet” diyerek evlilik teklifine cevabını verdi. Mutluluklar diliyoruz

Duygu Hanım rakiplerinden toplamda 16 puan alarak günü tamamladı.

 

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü