• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Sivilce İzlerini Geçirmek İçin Neler Yapılabilir? Sivilce İzlerini Geçirme Yöntemleri

Pek çok insanın başına dert olan sivilceler, geçtikten sonra da bizlere hatıra olarak izlerini bırakır. Özellikler yüzümüzde çıkan sivilceler ve izleri çok can sıkıcıdır. Sivilce izlerinden kurtulmak için tıpta lazer, ışık tedavisi gibi pek çok yöntem var. Ancak bu yöntemler ciddi, derin sivilce izleri için kullanılır daha çok. Eğer daha hafif sivilce izlerinden muzdaripseniz ve bunlardan bir an önce kurtulmak istiyorsanız evde uygulayacağınız pratik yöntemlerle amacınıza ulaşabilir, sivilce izleriyle vedalaşabilirsiniz.

En etkili yöntemlerden biri sirke ya da limon. 1 litre suyun içine 1 çorba kaşığı sirke veya limon koyup bunu bir pamuk yardımıyla sabah ve akşam olmak üzere günde iki kere yüzünüze uygulayın. Bu tür yöntemlerden sonuç alabilmek için en önemli koşul düzenli bir şekilde uygulamaktır. Ayrıca hazırladığınız bu sirkeli veya limonlu suyu en fazla 1 hafta buzdolabınızda saklayın. Daha sonra yenisini yaparak uygulayın.

Bal! Evet, faydalarının saymakla bitmediği bu mucizevi besin cildimiz için de bize tüm hünerlerini göstermeye hazır. Balın antibakteriyel bir özelliği vardır ve ayrıca en iyi nemlendirici kremden daha maharetlidir, cildinizi yumuşatır. Yüzünüze sürerek 20 dk. bekleyin ve yıkayın.

Her ne kadar kokusuna dayanmak zor olsa da soğan suyunun da cildinize harikulade faydalı olduğunu göreceksiniz.

 

Son Yorumlar
  1. belieber
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74
  2. ergen ergen
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü