• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Trafik Kazasında Ölen Ünlüler

Trafik kazalarında hayatını kaybeden binlerce insan var. Yapılan araştırmalara göre dünyada en çok ölüm trafik kazalarında meydana gelmektedir. Trafik canavarı genç, yaşlı, çocuk kadın dinlemeden can almaya devam ediyor. Özellikle genç yaşta kaybettiğimiz dünyaca meşhur film oyuncuları, şarkıcıları bunlara ekleye biliriz. Son zamanlarda özellikle 2000’li yıllardan sonra hayatını kaybeden ünlüler dikkat çekmektedir. İşte trafik kazalarında hayatını kaybeden ünlüler;

trafik-kazasinda-olen-unluler

1. James Dean

Kendi aracı ile yaptığı kazada hayatını kaybeden oyuncu, hayatını kaybettiğinde daha 24 yaşındaydı. Genç yaşına rağmen bir çok filmde rol alan James Dean ilk oynadığı filmde oskar ödülüne adaylığı ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Devlerin aşkı, Asi gençlik en önemli filmleridir.

Grace Kelly

2. Grace Kelly

Ünlü film artisti olan Kelly Monoco prensi ile evlenince oyunculuğu bırakmıştır. Güzelliği ile efsane olan oyuncu, kızı ile birlikte geçirdiği araba kazasında Monoco’da 1982 yılında hayatını kaybetmiştir.

Lady-Diana-trafik-kazasinda-olen-unluler

3. Lady Diana

Galler Prensesi Diana, 1997 yılında sevgilisi Dodi El-Fayet ile Fransa’da bir araba kazasında hayatını kaybetmiştir. Bu araba kazasının bir suikast olduğu söylense de magazincilerin aracı sıkştırması ile oluşan bir trafik kazası olarak tarihe geçmiştir.

Kerim-Tekin-trafik-kazasinda-olen-unluler

4. Kerim Tekin

1998 yılında Afyon’un Sandıklı ilçesinde konser dönüşü trafik kazasında hayatını kaybetmiştir. Kerim Tekin’in kazada hatası bulunmamaktadır, iki tanker birbiri ile çarpışıp onun arabasını altına almıştır. Öldüğünde daha 23 yaşında olan sanatçı pek çokta arkasında eser bırakmıştır.

Metin-Oktay-trafik-kazasinda-olen-unluler

5. Metin Oktay

1991 yılında İstanbul Boğaziçi köprüsünde geçirmiş olduğu kazada hayatını kaybetmiştir.Galatasaray futbol kulübünün efsane futbolcusudur.

trafik-kazasinda-olen-unluler-1

6. Barış Akarsu

Henüz hayatını kaybettiğinde 28 yaşında olan yakışıklı sanatçı büyük bir patlama yapmıştır. Kısa bir süre önce katıldığı yarışma programı ile ünlenen ve dizi oyunculuğuna başlayan Barış, dizinin çekildiği Bodrum’da doğum gününü kutlamaya giderken yaşamını yitirmiştir.

paul-walker-trafik-kazasinda-olen-unluler

7. Paul Walker

ABD’li sinema oyuncusu 2013 yılında geçirdiği trafik kazası ile hayatını kaybetmiştir. Özellikle oynadığı hızlı ve öfkeli filmleri ile dünyaca üne kazanmıştır.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Yazının Bağlantısı: Trafik Kazasında Ölen Ünlüler
  • Tarih: 12 Haziran 2015
  • Yazının Kategorisi: İlginç Bilgiler
  • Yazar:
  • Bu yazıyı RSS ile Takip Et
  • Diğer kaynaklarda arayın: Trafik Kazasında Ölen Ünlüler
  • Ana Menü