• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Gelinlik Modasını Nelerdir, Nasıl Gelinlik Seçmemiz Gerekir?

Gelinlik her kadının giymek istediği ve paylaşmak istediği özel anlarından bir tanesidir. yıllar geçmiş olsada, yakınlarına çocuklarına hatta torunlarına bile anlatmak istediği en özel anlardan bir tanesi olarak hafızasına kazınacak en özel vakitleri içerisinde yer almaktadır. Peki kadınlar gelinliklerini nasıl isterler, neye göre belirler ve gelimlik modası nedir.

Özellikle kentte yaşayan kadınlar ve modern hayata alışmış bu hayatın dışında kalmak istemeyen kadınların seçtikleri gelinlik modelleri elbetteki bu hayatın dışında kalmamalıdır. Kendi stillerine en uygun gelinlik ile düğününün keyfini çıkarmaları gerekmetkedir. Gelinlik modasının en belirleyici özelliklerinden bir taneside kuşkusuz bu özelliktir.

Rahat kesimlerin özellikle denemesi gereken vintage gelinlik modelleri bu kentsel

Gelinlik Modası

gelinlik modellerini en iyi temsil etmektedir. Bu model içerisinde bulunan farklı renklerde gelinliklerde görülebilmektedir. Bunun dışında ise bugün vintage modellerinde özellikle dantelli modeller sıklıkla tercih edilmeye başlanmıştır. Birçok modacı bu modelleri kullanmaya başlayarak, gelinlik modellerinde eskilere dönüş ama kentsel özellikleride göz ardı etmeden eskiye dönüşü başarılı bir şekilde kullanmaya başlamıştır.

Dİğer taraftan ise gelisen giyim modası ve modacı tekniklerinin yanı sıra gelinlikler değişmeyen klasikliği koruyarak çeşitli çizgilerin dışına taşmadan özel bir tasarımla omuz ve sırt dekoltelerinin bolca kullanıldığı gelinlik detaylarınında günümüzde son yıllarda özellikle kullanıldığını belirtmek isteriz. Tüm bunların kullanılması ise günümüzde hızla gelişen düğün organizasyonları ve düğün sayarı dışına taşan trend de bize yol belirleyici genel etkenlerden bir tanesi olmuştur.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü