• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Havaray Sistemi İstanbula Geliyor

İstanbul Havaray Sistemine Kavuşuyor

Bildiğimiz gibi pek çok avrupa ülkelerinde havasay sistemi kurulmuş ve önemli düzeyde trafik ve toplu ulaşım geliştirilmiştir. Ülkemiz sınırları içerisinde bulunan kalabalık şehirlerde özelliklede İstanbul ilimizdeki toplu taşıma sorunu ile ilgili çözüm arayında bulunan Kadir Topbaş ve ekibi yapmış olduğu toplantıda basın mensuplarına projelerinden bahsederken, Havaray sisteminden bahsetmesi, birçok insan tarafından sevindirici haber özelliklerinden bir tanesi olarak değerlendirilmiştir. Şişhane metrosu üzerinden başlayacak havaray sistemi mecidiyeköy metrosuna kadar gideceği bildirilen özellikler arasında olacağı açıklandı.

havaray_projesi

Dünyanın en büyük şehirlerinden bir tanesi olma yönünde emin adımlarda ilerlemekte olan İstanbul şüphesiz bu ve bu tarz projeler dahilinde  hizmetler İstanbul’un bu amacına  ulaşmasında önemli ölçüde katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

havaray4

Çalışmalar Çoktan Başlamış

Birçok proje ile ortak çalışma dahilinde hemen hemen aynı tarihlerde bitirilmesi planlanan havaray projesi için geçiş güzergahları ve planlamalara başladıklarını aktaran Topbaş, diğer taraftan istanbullu halkı sevindirecek, Rami‘den Vialand‘a kadar gidecek olan bir teleferik hattı içinde düğmeye basıldığını aktarmış bulunmaktadır. havaray3

MiniaTürk’e kadar devam edecek olan teleferik prograji çok zevkli ve güvenli bir ulaşım kaynağı olacaktır.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü