• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Samsung Galaxy Gear Galaxy S3, Note 3 ve Note 2 İçin Uyumlu Hale Getirildi

samsung-galaxy-gear_bilgibirikimiSamsung Galaxy Gear Galaxy S4,  S3, Note 3, Note 2 İçin Kullanıma Hazır

Kısa süre önce, apple’ın piyasaya süreceğini öngördüğü akıllı saat cihazı haberlerini beklerken, Galaxy Gear ile piyasaya girmiş olan Samsung, elde ettiği satış ve cihaza olan ilgilen bir hayli memnun kaldığını kamuoyu ile paylaştı. Kullanıcıların birbirinden şık renkleri ve harika tasarımı ile telefonunuzu tamamlayan muhteşem bir fikirle karşısına çıkan Galaxy Gear, cihazı almak isteyen kullanıcıların cebini maalesef birazcık zorlamış gözükmektedir.

Samsung 999 TL ile piyasaya sürdüğü Galaxy Gear şuan ki tarih itibari ile Fiyatının 799 TL’den teknosa mağazalarından satışa sunulmaktadır. Cihazın piyasaya çıkış tarihinden sonra ilgiyle satış yapmaya başlamış daha sonra Türkiye pazarı için 2013 İFA fuarında tanıtım sürecinin ardından tüm tekno marketlerde satışları başlamış, tüm bunların ardından, cihaz doyum sürecine girdiği için fiyatında bir indirime gidilmiştir.

 

tech-samsung-galaxy-gear-ifa2013

Türkiye pazarındaki yeri ve önemine dikkat geçen Samsung Başkan yardımcısı Lee Young Hee yapmış olduğu açıklama ile Galaxy Gear çıkış tarihi itibari ile Galaxy S4 ile ulumlu olarak çalışıcağını duyurmuş ardından, Android 4.3 Jell Bean güncellemesinin ardından, özel olarak geliştirilecek Bluetooth 4.0 Le uygulaması sayesinde sürümün yüklendiği tüm telefonlarda sorunsuz olarak çalışacağını duyurmuş bulunmaktadır. Birçok telefonun başarı ile geçtiği Android 4.3 uygulaması ile Galaxy Gear akıllı saatler artık Samsung Galaxy S3, Note 3, Note 2 cihazları ile sorunsuz olarak çalışacak duruma gelmiştir.

 Cihazın tanıtım videosu,

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü