• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

İnternette Hızlı Dosya Aktarımı Nasıl Yapılır?

İnternette hızlı dosya transferi yapabilmek için bir kaç küçük ama önemli noktaya dikkat etmekte fayda var. internet üzerinden veri transfer işlemi yaparken işleminizin hızlı bir şekilde sonuçlanabilmesi için dosya boyutlarını küçültün. resim dosyalarını transfer ederken önemli husus dosyaların JPEG ya da GIF dosyası olmasıdır. böylece resim dosyalarının boyutları küçülecek ve transfer işi kolaylaşacaktır. metin dosyalarının ise PDF formatında olması transfer işlemini kolaylaştırır.

birden fazla dosya transferi yapacaksanız  dosyaları WinZip ya da WinRar ile sıkıştırın. böylece tek bir dosya halinde daha hızlı bir şekilde aktarım işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. diğer bir yöntem ise dosyayı parçalama yöntemi kullanmak suretiyle ftp server yapmaktır.

dosya transfer işlemi için önemli bir tavsiye daha; wetransfer sitesine girdikten sonra “add transfer” bölümüne göndermek istediğiniz dosyayı belirtin. ardından dosyayı göndereceğiniz kişinin mail adresini, altına da kendi mail adresinizi yazdıktan ve eklemek istediğiniz notu da ekledikten sonra transfer tuşuna basın ve dosyanızı kolayca gönderin.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü