• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Kırışıklara Karşı ve Yağlı Ciltler İçin Bakım Önerileri, Maskeler

Kadınların en büyük korkulu rüyalarından biridir kırışıklar… bunları engellemek ya da en azından geciktirmek uğruna kozmetik ürünlerine ya da estetik operasyonlara binlerce lira paralar harcanır. yağlı cilde sahip olanlar için de, bu cilt tipi son derece rahatsız edicidir. ancak kendinize biraz vakit ayırarak istediğiniz istediğiniz gibi bir cilde sahip olmanız hiç de zor değil. işte hanımlara cilt bakımı için maske tarifleri;

Kırışıklar İçin:

-yumurta, besleyici özelliğinin yanı sıra en doğal cilt bakım ürünüdür. yumurtanın akını çırptıktan sonra yüzünüzdeki kırışıklara sürün ve yaklaşık yarım saat bekledikten sonra ılık suyla yıkayın. bu işlemi 2 haftada bir tekrar edin.

-bir fincan kadar havuç suyu ve aynı miktarda salatalık suyunu karıştırarak yüzünüze sürün. yaklaşık yarım saat bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.

-Yarım paket pasta mayası, 1 yumurta sarısı ve 1 kaşık zeytinyağını karıştırarak yüzünüze bolca sürün. yarım saat bu şekilde bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.

Yağlı ciltler için:

Marulun suyunu çıkararak pamukla yüzünüze uygulayın. yağlı cilt tipleri için ideal bir yöntem olan marul suyu gözeneklerinizi temizler ve canlandırır.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü