• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Fetih 1453 Dizi mi Oluyor? Fetih 1453 Hangi Kanalda Ne Zaman Yayınlanmaya Başlayacak?

Tarihin akışını değiştiren İstanbul’un Fethi’ni anlatan film Fetih 1453 geçtiğimiz günlerde nihayet vizyona girdi. Tarihimizdeki bir çok önemli olayın varlığına rağmen neden hiçbirinin sinema filmi çekilmez hayıflanmalarına bir son veren film genelde büyük beğeni topladı.

Şimdi ise Fetih 1453’ün beyazperdeyle yetinmeyeceği görülüyor. zira kuvvetle muhtemel filmin dizisi “beyaz camda” izleyicilerin karşısına çıkacak. Filmin yayın hakkı Show Tv’de. Muhteşem Yüzyıl gibi bir diziyi Star Tv’ye kaptıran kanal, elinde şu an Fetih 1453 kozunu bulunduruyor. filmin 2012 ekim ayında 4 bölüm halinde yayınlanacağı ve ardından dizi olarak ekranlarda boy göstereceği bilgisi verilmiş durumda.

Film olarak büyük bir başarıya imza atan Fetih 1453’ün dizi olarak ne kadar başarı sağlayacağını hep birlikte bekleyip göreceğiz ancak Muhteşem Yüzyıl ile her daim kıyaslanacağı kesin.

Son Yorum
  1. misafir
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü