• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Dünyadaki En iyi Kayak Merkezleri Hangileridir?

Yaz tatili için deniz-kum-güneş üçlüsünden ideali yoktur. Ancak mevsimlerden kış ise ve şöyle güzel bir tatil yapmak istiyorsanız bunun için en ideali belki de bir kayak merkezine gitmektir. Sömestr tatilinin de yaklaştığı şu günlerde sizler için dünyanın en çok tercih edilen kayak merkezlerini paylaşıyoruz. İmkanı olanlar için mutlaka gidilmesi gereken yerler;

-Avusturya-Kitzbuhel:

Alplerin İncisi Kitzbuhel Avusturya’nın en ünlü kayak merkezlerinden biri ve mutlaka keşfetmeniz gereken bir tatil cenneti.

-İsviçre-Zermatt:

Sessiz sakin, kafa dinlemek için son derece ideal bir tatil mekanı. Muhteşem manzara eşliğinde bol kar içinde kış tatilinizi keyif içinde geçirebilirsiniz.

-Kolorado-Vail:

Burası ABD’nin en geniş kayak alanına sahip olmasının yanında buz pateni, hokey gibi faaliyetlerde bulunma imkanı sunuyor. ayrıca burada sanat galerileri ve müze ziyaretleri yapmak da mümkün.

-Fransa/Chamonix-Mont-Blanc

Chamonix 1924 yılında dünyanın ilk kış olimpiyatlarına ev sahipliği yapmıştır. dünyanın en iyi kayak merkezlerinden olan Chamonix, size unutulmaz bir tatil anısı bırakacak.

-İtalya-Cortina:

1956 yılında da Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapan Cortina hem İtalya’nın en değişik yerlerinden biri hem de dünyanın ilk kayak merkezleri arasında.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü