• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Balık Burcu; 2012’de Balık Burcunu Neler Bekliyor?

2012 yılının ilk yarısı, yani Haziran ayına kadar Balıklar için zorlayıcı bir dönem olacak. üzerlerinde gereğinden fazla sorumluluk olduğunu hissederek kendilerini yorgun hissedecekler. özellikle bu sorumluluklar iş hayatında kendini gösterecek. sabırlı ve metanetli olmalısınız zira bu durum sağlığınızı olumsuz yönde etkileyebilir. kendinizi fazla zorlamadan sorumluluklarınızı yerine getirmeye çalışıp, dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz.

eğer üzerinize düşeni yaparsanız güzel bir dönem sizi bekliyor. sonunda yorgunluğunuza değdiğini görecek ve rahatlayacaksınız.

mayıs ve haziran dönemine gelindiğinde ise devam eden bir ilişkiniz varsa, bu ilişkiyi gözden geçirme gereği hissedeceksiniz.sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını düşünerek sitem edeceksiniz. yalnız olan balıklar için ise eski sevgiliyle karşılaşma olasılığının yüksek olduğu bir dönem. eski duyguların tekrar açığa çıkması söz konusu.

oldukça duygusal olan balıklar hem aşk hayatında hem iş hayatında morallerini yüksek tutmaya özen göstermelidirler. zira temmuz ayından itibaren güzel bir dönem sizleri bekliyor olacak. umutlu olun.

2012 yılının sonlarına doğru, yani ekim ayından itibaren bir aile kurma isteği ağır basabilir. güzel bir evlilik yapmak, çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. bazı balıklar da yaşadığı şehri ya da oturduğu evi değiştirebilir. özetle 2012 yılının son aylarında kendinizi ve hayatınızı büyük oranda değiştirebilirsiniz.

Son Yorum
  1. turko
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü