• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Oğlak Burcu; 2012 Yılında Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Oğlaklar için 2012 yılı genel olarak güzel bir dönem olacak. aşk hayatınızda tutkulu bir dönem sizleri bekliyor. yapmak istediğiniz işlerde ise çevrenizdeki büyüklerinizin yardımını göreceksiniz. hayallerinizi gerçekleştirmek, iş hayatınızda istediğinizi noktaya gelebilmek için kendinizden beklemeyeceğiniz kadar sabırlı davranmayı başaracaksınız. ve tabiki bu durum sizin yararınıza olacak ki sonunda meyvelerini sabrınızın meyvelerini toplayacaksınız. bilhassa ocak ve şubat aylarında karşınıza güzel fırsatlar çıkacak.

2012 yılı her alanda korkularınızın üstüne gideceğiniz ve bu korkularınızdan kurtulmak istediğiniz bir dönemi işaret ediyor. ve bu korkularınızdan kurtulmayı başardığınız vakit ne kadar hafiflediğinizi göreceksiniz.

2012 yılının mart ayında kendinizden çok yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekecek. bu açıdan mart ayı sizin açınızdan biraz sıkıntılı geçebilir. ayrıca bir takım beklentilerinizin gerçekleşmediğini göreceksiniz fakat bu sizi üzmesin ve yıldırmasın zira geçici bir durum olacak. hatta nisan ayına gelindiğinde yine güzel bir dönem sizi bekliyor olacak.

yaz ayları iş hayatınızda yoğunluklar olacak ama tatlı yorgunluklar. parasal konularda rahatlayacaksınız. eylül ayından itibaren ise her alanda sürpriz gelişmelere hazırlıklı olun.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü