• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Terazi Burcu; Terazi Burcunu 2012 Yılında Neler Bekliyor?

2012 yılı teraziler için gelecekle ilgili planlarını gerçekleştirmeye çalıştıkları bir dönem olacak. bu konuda ne kadar başarılı olurlar bilinmez ancak ne istediklerini ve bu isteklerini hayata geçirebilmek için çabalayacaklar.

aynı zamanda bu yıl korkularınızla -istemeden de olsa- yüzleştiğiniz bir dönem olacak. korkularınızla yüzleşirken de sıkıntılı günler sizleri bekliyor olacak.

gelecekle ilgili kararlarınızda bilhassa kasım ve aralık ayları etkili olacak. 24 Eylül-10 Ekim arasında doğan terazi burçları özgürlük sınırlarını aşacak ve karşı konulmaz bir yenilenme ihtiyacı içinde olacaklar. değişik ortamlara girebilir, farklı konulara ilgi duyabilirsiniz. özellikle ilişkilerinizi gözden geçirecek ve mayıs ayından itibaren yeni aşklara yelken açacaksınız. bu da kendinizi iyi hissetmenize sebep olacak.

yaz aylarında farklı yerlere gidecek bol bol seyahat etme imkanı bulacaksınız. bu seyahatler sırasında da farklı insanlarla tanışacak, bu arada kaçamak aşklar, aşk maceraları yaşayacaksınız.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü