• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Yengeç Burcu 2012 Yıllık Astroloji Falı

AŞK: Yengeç burçlarının aşkta en şanslı olacağı dönemler bu yıl Şubat ve Ağustos ayı olacak. ayrıca 20 Kasım ile 15 Aralık tarihleri arası da aşkta şansınızın açık olacağı bir dönem. 2012 yılının ekim ayından itibaren ise aşkta ciddiyetinizi biraz daha takınmalı, eğer süregelen bir ilişkiniz var ise bu beraberliği evliliğe taşımalısınız.

İŞ: Yengeçler bu yıl iş konusunda şanslı olacaklar. geleceğinizle ilgili planlarınızda, iş hayatınızla ilgili hedeflerinizde başarılı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. sosyal hayatta aktif olarak yer almanız sayesinde çevrenizdekilerin aracılığıyla iş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir, yeni bir işe merhaba diyebilirsiniz. özellikle 5 Şubat ile 10 Mart tarihleri arasında ayağınıza gelecek fırsatlara dikkat etmeli ve kaçırmamalısınız. ancak ailenizle ilgili bir takım problemler iş hayatınızda sizi olumsuz yönde etkileyebilir.

SAĞLIK: özellikle yılın ilk yarısı, sağlığınıza daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem. mayıs ve haziran aylarında ise kilonuza dikkat etmeli ve çok fazla zayıflamamaya özen göstermelisiniz.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü