• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 İkizler Burcu; 2012’de İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

AŞK: 2012 yılının ilk yarısında ikizler burçları ilişkilerinde önemli adımlar atabilirler. devam eden ciddi bir ilişkiniz varsa bu ilişkiyi evliliğe taşıma kararı alabilirsiniz.  İkizler burcunun 2012’de aşkta şanslı olacağı günler;

-10 ocak-5 Şubat

-5 Nisan-17 Mayıs

-25 Haziran-5 Ağustos

-30 Ekim-24 Kasım

-15 Aralık-31 Aralık

buna karşılık 18 mayıs ile 24 Haziran tarihlerine dikkat edin. zira bu tarihler arası aşkta sıkıntılı günler yaşayabilirsiniz.

İŞ: ikizler burcu 2012 yılının ilk yarısında, özellikle şubat ayından itibaren iş hayatında şanslı bir dönem geçirecekler. haziran ayından itibaren geleceğe yönelik çok önemli kararlar verebilir, iş değiştirebilir ya da yeni bir işe girebilirsiniz. ekim ayından itibaren işleriniz çok yoğum olacak ve bu da beraberinde iş yerinizde stres ve gerginlikler yaşamanıza sebep olacak.

PARA: 2012 yılı kendinizi güvence altına almak isteyeceğiniz bir dönem olacak. hatta istemekle kalmayacak parasal konularda isteklerinizi gerçekleştirme imkanı bulacaksınız. para konusunda özellikle haziran ayından itibaren sizin için şanslı bir dönem olacak. ancak ekim ayında yapacağınız harcamalara dikkat etmelisiniz. eviniz için, aileniz için, çocuklarınız için yapacağınız harcamalarda temkinli olmanızda fayda var.

SAĞLIK: ikizler burçları özellikle ekim ayında sağlıklarına daha fazla dikkat etmelidirler. zira bu dönemde vücut direnciniz düşebilir ve hastalanabilirsiniz. yediklerinize, içtiklerinize, uyku düzeninize dikkat etmeli, eğer rejim yapıyorsanız mutlaka bilinçli bir şekilde yapmalısınız.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü