• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2012 Boğa Burcu; Boğa Burcu 2012 Aşk, Para, Sağlık

AŞK: Boğa burçları açısından 2012 yılı aşkta şanslı bir yıl olacak. 2012 yılının özellikle mart, ekim, kasım ve aralık aylarında aşk hayatınızda her şeyin yolunda gideceğini söyleyebiliriz. hatta ekim ayından itibaren aşk hayatınızda daha emin adımlarla yürümek isteyecek ve ciddi bir ilişki yaşama isteğiniz ağır basacak. eğer devam eden bir ilişkiniz varsa bu yılın sonunda bu ilişkiyi evlilikle yeni bir başlangıca götürebilir ya da evlilik hazırlıklarına başlayabilirsiniz. ancak eğer bir ilişkiniz varsa ve sağlam temeller üzerine oturmamış bir ilişkiyse, bu beraberliği noktalayabilirsiniz.

İŞ: boğa burçları iş konusunda 2012 yılında genel olarak şanslı olacak. hedeflerinize istikrarlı olduğunuz takdirde rahatça ulaşabileceğiniz bir döneme gireceksiniz. özellikle ocak ayının 15’inden itibaren planlarınızı uygulamaya koymak, hedeflerinize ulaşmak için harekete geçeceksiniz. bol bol iş gezilerine çıkabilir ya da eğitimle ilgili kendinizi geliştirmek için uğraşabilirsiniz. 2012 yılının kasım ayında ise iş hayatında yaşayacağınız stres ve gerginliklere karşı daha dikkatli davranmanızda fayda var.

PARA: İş hayatınızdaki şansınıza paralel olarak parasal konularda da 2012 yılı size müjdeler veriyor. 2012 yılının haziran ayına kadar parasal konularda karşınıza çıkacak olan fırsatları iyi değerlendirin. zira bu fırsatları değerlendirdiğinizde 2012 yılının haziran ayından itibaren de maddi durumunuz daha iyiye gidebilir, kazancınız artabilir.

SAĞLIK: sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. özellikle yediklerinize ve içtiklerinize özen göstermelisiniz. özellikle 2012 yılının temmuz ve ağustos aylarında vücut direncinizin düşmesine bağlı olarak hastalıklara açık hale gelebilirsiniz. bu nedenle özellikle bu aylara dikkat edin. eylül ayından itibaren ise sağlık konusunda olumlu etkiler var.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü