• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Bilgileri Hatalı ya da Eksik Olan KEY Alacaklılarına Müjde!

Bilgilerinin eksikliği veya hatalı olması nedeniyle KEY ödemelerini alamayan alacaklılara müjde! bu dertten muzdarip olan tam 507 bin kişiye KEY alacaklarını tahsil edebilmeleri için fırsat veriliyor. Bilgilerinde eksiklik ya da hata tespit edilen KEY alacaklıları 31 Aralık 2012 tarihine kadar gerekli yerlere yazılı olarak başvurdukları takdirde ödemelerini tahsil edebilecekler.

-Yapılan başvurular üzerine veya resen ilgili kurum ve kuruluşlarca düzeltilen veya tamamlanan bilgiler, en son 31 Aralık 2013 tarihine kadar olmak üzere üçer aylık dönemler itibarıyla Bankaya gönderilecek. Banka tarafından, söz konusu bildirimlerden hatasız ve eksiksiz olanlara göre hazırlanan listeler, üçer aylık dönemler itibarıyla 30 Haziran 2014 tarihine kadar EGYO’ya gönderilecek. Söz konusu listeler, hak sahipliğinin tespitinde ve ödemede esas alınmak üzere, iptal ve düzeltme listeleri olarak 30 Eylül 2014 tarihine kadar EGYO tarafından Resmi Gazete’de ilan edilecek.

şimdiye kadar bu 507 bin kişiden 90 bin alacaklının bilgileri düzeltilerek listeler hazırlandı. bu liste kısa bir süre içinde Resmi Gazete’de yayınlanacak ve ödemeler ilgili kişilere Ziraat Bankasından yapılacak.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü