• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

30 Eylül 2011; Haftanın Sinema Filmleri

sinemaseverler için bu hafta da birbirinden farklı türlerde filmler girdi vizyona. 7’den 77’ye her kesime hitap eden filmler izleyicisiyle buluşacak. işte bu haftanın filmleri;

*Paris’te Gece Yarısı: woody allen imzası taşıyan romantik komedi tarzı bu filmde iş için Paris’e gelen bir aileyle sonbaharda evlenecek olan nişanlı iki gencin bu şehirde başlarına gelen ve hayatlarını değiştirecek maceraları anlatılıyor. Film, genç bir adamın bir şehre, Paris’e duyduğu büyük aşk ve insanların kendilerininkinden farklı hayatların daha iyi olduğu kanısı ile ilgili.

*Afacan ve Kurbağa Surat: 2011 yapımı eğlenceli bir animasyon. özellikle minik izleyicilerin ilgisini çekecek olan filmde Victor yaz aylarını, muziplik yapıp, büyükleri kızdırarak geçirir. Bir gün kasabaya gezici bir sirkin gelmesiyle olaylar değişir. Sirkin sahibi herkesin son gösteride kendi yeteneğini gösterebileceğini söyler. Ne var ki Victor, kasabanın en çirkin ve kötü kişisi Freddy Frogface’in rakibi ve hedefidir. Acaba Victor ve arkadaşları Freddy’nin bu hain plânlarının önüne geçebilecekler midir?

*Eylül: yönetmenliğini Cemil Ağacıkoğlu’nun yaptığı dram-psikolojik türü bu filmde Yusuf’un karısı Aslı akciğer hastalığı yüzünden hastaneye yatırılmıştır. Aslı’nın ölüm korkusu ve yalnızlık duygusu öyle derindir ki kocası Yusuf’u kendi derdine ortak etmeyerek onu da başka bir yalnızlığa iter. Tam bu noktada Aslı’nın hastane odasını paylaştığı Elena çıkar karşımıza. Elena ülkesinden uzakta yaşam mücadelesi veren talihsiz bir kadındır. Aslı ile hastanede geçirdiği iki günden sonra, Yusuf’un tekrar karşısına çıkar. filmin başrollerinde Turgay Aydın, Görkem Yeltan, Elena Polyanskaya , Ayten Uncuoğlu gibi oyuncular var.

*Mühürlü Köşk: yine Türk yapımı bir film. sibel gökçe ve murat yatman’ın başrollerini paylaştığı filmde polislerden kaçan bir çete mühürlü bir köşk bulur, mühürü söküp girip saklanırlar. Evde lanetli ruhlar vardır. Çete elemanları için ölüm kalım mücadelesi başlar, günahlarının bedeli bu dünyada ödenecektir.

iyi seyirler ve iyi hafta sonları dileriz…

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü