• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

12 Ağustos 2011; Hava Sıcaklıkları Düşecek mi?

Perşembe ve Cuma günleri hava sıcaklıklarının biraz da olsa düşmesiyle Türkiye rahat bir nefes almıştı. sıcaklıkların biraz düşmesinin ardından önümüzdeki günlerde yağış görülmesi bekleniyor. buna göre yurdun kuzey ve iç kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde yağışlar görülecek. Yağışlar İstanbul’un Anadolu yakası, kocaeli, sakarya, bilecik, yalova, bursa, düzce, zonguldak, bartın, kastamonu, sinop, çankırı, yozgat, çorum ve amasya’da kuvvetli olarak görülecek.

Hava sıcaklıkları ise ülkenin kuzey ve iç kesimlerinde 6 ila 8 derece azalacak, Marmara’nın batısında 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun (İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Yalova, Bursa) aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar Kütahya çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar Adana, Kahramanmaraş ve Osmaniye çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat, Sivas, Kayseri, Niğde ve Aksaray çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, zamanla kuzeyi çok bulutlu, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Ardahan, Erzincan ve Malatyaçevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Son Yorum
  1. kadir
    Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/bilgibirikimixe/public_html/wp-content/themes/cata_dekstop/functions.php on line 74

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü