• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

2011 Yılının En İyi Konut Projeleri

Emlak sektöründe, şirketler eylül ayından itibaren büyük projelere imza atmaya hazırlanıyor. ramazan ayının gelmesiyle birlikte durgunluk yaşayan piyasalar bu projelerle birlikte büyük hareketlilik kazanacak ve binlerce yeni konut ilgililere sunulmuş olacak. bu konutlar arasında ekonomik olanlar kadar lüks olanları da yaygın olacak. bugün gazetesinin haberine göre hayata geçirilecek olan konut projelerinden bazıları şöyle;

* Varyap-GAP Ortak Girişimi’nin İstanbul Doğu Ataşehir’deki projesi konut-rezidans, ofis, otel ve alışveriş merkezinden oluşacak.
* Emaar Türkiye’nin Çamlıca’daki Yeni İstanbul projesi eylülde satışa çıkacak. Toprak Grubuna ait araziyi 425 milyon dolara alan şirket, bin 100 konut, 130 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, otel, ofis ve rezidanslar yapacak.
* Eylüldeki bir başka büyük proje de Teknik Yapı’nın Tuzla’daki 5 bin 500 konutluk projesi olacak. Şirketin Maltepe Dragos’taki 500 konutluk projesinin tanıtım süreci de devam ediyor.
* Dumankaya’nın ajandasında ise iki ayrı proje var. Halkalı ve Maltepe’deki bin 400 konutluk projeler ekimde başlayacak.
* Tekstil kökenli Eroğlu Grubu, Merter’deki karma projesini, Florya’daki konut ve rezidans projesini, Kağıthane’deki ofis, bursa’daki karma proje ve Antalya’daki projelerini yıl sonuna kadar hayata geçirmiş olacak.

* Özyurtlar İnşaat da Esenyurt’ta yaklaşık 3 bin konutluk üç proje ile geliyor. 120 milyon liralık Ncity 1150 konuttan oluşacak. Nşehir 1500 konuttan oluşacak. Son projesi ise 400 dairelik Özyurtlar Residence.
* Sinpaş Yapı’nın 3 yeni projesi olacak. Bayramın hemen ardından Antepia’nın ikinci etap lansmanı yapılacak.Sultanbeyli’de 654 konutluk yeni proje ve Ankara Oran’daki Güney Park Kentsel Dönüşümü de yılın son projeleri olacak.
* Doğa Gayrimenkul, 228 konutluk Dragos projesine başlayacak.
* Dap Yapı, Maltepe ve Çağlayan’da bin konutluk yeni projelere başlayacak.
* Özyazıcı İnşaat, Nish Adalar’ın yeni etabını satışa çıkaracak. Ayrıca 500 apart üniteden oluşacak projesini satışa sunacak.
* Artaş, 650 konuttan oluşan Ispartakule 3 projesini satışa çıkaracak. Ayazağa’da 500 konut ve Ispartakule’de 600 konut ve ticaret merkezinden oluşacak projeleri de sırada.
* Garage İnşaat eylülde Garage Tower’ı satışa çıkarıyor. Merter’deki projede 281 konut, 4 bin 500 metrekare ofis, sosyal tesis ve rezidans bulunacak.
* Soyak, İstanbul ve İzmir’de 2 yeni projenin lansmanını yapacak. Zincirikuyu’da 77 rezidans satışları başlayacak. Izmir Zeytinalanı ise 230 villadan oluşacak.
* Sur Yapı, Güneşli’de, 300 konut ve ticari ünitelerden oluşacak projesini ekimde satışa çıkacak.
* Mar Yapı Güneşli’de G Plus’ın ikinci kulesini satışa çıkaracak.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü