• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Parfüm Kullanırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Bütün kozmetik ürünlerinde olduğu gibi parfüm kullanırken de dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. parfüm kullanırken bilinçli davranmak gerekiyor. yapılan en büyük hatalardan biri ter kokusunu gidermek ya da önlemek için parfüm kullanma yöntemine başvurulmasıdır. sakın bunu yapmayın. ter kokusunu gidermek veya önlemek için parfüm değil deodorant kullanılır! parfümü giysinize değil teninize sıkın ve bunu yaparken teninizin temiz olması olmasına dikkat edin. yani parfümü duşunuzu aldıktan sonra kullanmakta fayda var.

parfümü teninize 20 cm. uzaktan tutarak sıkmaya özen gösterin. ayrıca parfümünüzün daha etkili olmasını istiyorsanız dirseklerin iç bölümü, dizlerin arka kısmı, kulak arkası ve bileklere de sıkın. diğer bir deyişle, parfümü vücudunuzun nabız noktalarına sıkın. bunun nedeni, bahsi geçen bölgelerin daha fazla vücut ısısına sahip olması ne kokuyu daha fazla yaymasıdır. yapılan hatalardan bir diğeri de parfüm sıkıldıktan sonra bileklerin birbirine sürtülmesidir. bu hatadan kaçının…

parfüm kullanımının astım hastası olanlar ve kimyasal maddelere karşı hassasiyeti olanlarda baş ağrısı, mide bulantısı, kaşıntı gibi rahatsızlıklara sebep olabileceğini hatırlatmakta fayda var.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü