• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Bana Herşey Yakışır 20-24 Haziran 2011 Gelinlik Konsepti 3. Gün Yarışmacısı; Sedef Selen Atmaca

Bana Herşey Yakışır programının 20-24 Haziran arası yayınlanan bölümünde haftanın konsepti gelinlik. Haftanın 3. gününde yarışan yarışmacı ise Sedef Selen Atmaca oldu.

500 liralık bütçeyle kuaför ve aksesuar masraflarını karşılayacak olan adaylar en şık gelin olmak için birbiriyle yarışıyor. haftanın 3. yarışmacısı 23 yaşında ve 36 beden olan Sedef Selen Atmaca da kendisine verilen 4 saatlik sürede en güzel gelin olmak için çaba sarf etti.

Sedef Selen Atmaca 4 saat sürecek olan alışveriş maratonu öncesi evinde ziyaret edildi. Moda tasarım bölümünde okuyan üniversite öğrencisi Selen’in evi oldukça dikkat çekiciydi. Bütün duvarları boydan boya fotoğraflarla kaplı olan evi alışılmışın dışında bir dekorasyona sahipti. Sedef Selen Atmaca’nın kıyafet odası ise gerçekten görülmeye değerdi. Adeta butik dükkanı niteliğinde bir kıyafet odası!

Gelinlik seçimi sırasında sade ve straplez modellere yönelen Selen beğendiği modelleri tek tek denedi.

Son olarak oldukça sade, tül,straplez ve uzun duvaklı bir gelinlikte karar kılarak podyuma çıktı. Ayakkabılara 65, takılara 25, kuaföre de 250 lira harcayan Selen Hanım toplam 340 tl’lik bir alışverişle bütçesini aşmamayı başardı.

Sedef Selen Atmaca toplamda 20 puan alarak günü tamamladı.

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü