• Sınıf Seçiniz

  • Branş Seçiniz

  • İçerik Türü

  • Ara

Nostradamus Kehanetleri; 2012 Yılından İtibaren Dünyada Neler Olacak?

Bundan tam beş yüzyıl önce yaşamış olan Nostradamus’u biz kehanetleriyle biliyoruz. Yüzyıllar öncesinde yaşamış olmasına rağmen günümüzü dair bulunduğu kehanetler pek çok insanın ilgisini çekmekte. Aynı zamanda tıp doktoru ve simya bilgini de olan kahin Nostradamus’un 2012 yılında dünyada olacaklarla ilgili kehanetleri de mevcut. Peki nedir bu kehanetler? 2012 ylından itibaren insanoğlunu nasıl bir gelecek bekliyor? İşte Nostradamus’a göre 2012 yılından itibaren dünyayı bekleyen olaylar:

Nostradamus’a göre özellikle 2011 yılından itibaren insanoğlunu büyük bir kaos ortamı bekliyor. Dünya savaşı kadar büyük olan olaylar baş gösterecek. Dünya 2015 yılına kadar karanlık bir dönem yaşayacak. İklim değişikliklerine bağlı olarak kuraklık, sel gibi felaketler meydana gelecek. Dünya ülkelerinde ve dinde değişimler olacak. Savaşlar başlayacak.

Ancak 2016 yılından başlamak üzere 2020 yılına kadar dünya, Nostradamus’a göre altın çağını yaşayacak. Bu dönemde dünya üzerinde barış ortamı olacak.

Bu kehanetlerin ne kadarı doğru çıkacak bilinmez ama gerçekten de şu an yeryüzünde kuraklık, sel felaketleri(japonya’da deprem sonrası görülen tsunami gibi), savaşlar, iç karışıklıklar(mısır, suriye vs.) gibi insanoğlu açısından son derece olumsuz olaylar yaşanıyor. Umarız tüm insanoğlu, Nostradamus’un öngördüğü barış dönemi denilen altınçağa 2016 yılından çok önce girer…

Yorum Yazarken Türkçe Kurallarına Uyarak Yazınız Lütfen!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ana Menü